Tuinaanleg of tuinrenovatie begint al bij de voorbereiding. Hoe is het gesteld met de bodem en welk doel krijgt de buitenruimte? Aan de hand van uw wensen en ideeën maken wij een schets of een tuinontwerp. In dit ontwerp besteden we zorgvuldig aandacht aan zaken als de omgeving, bestaande elementen en duurzaamheid. Na akkoord gaan we over op de aanleg van uw nieuwe tuin.

terras, staptegels, betontegel, 60x60, JJdZ, aanleg, tuinaanleg
Aanleg fase 1: bestrating. Terrassen en staptegels
Aanlegfase 2: invullen ruimtes naast de bestrating, in dit geval een mooi gazon
Aanlegfase 2: invullen ruimtes naast de bestrating, in dit geval een mooi gazon

De mogelijkheden bij uw tuinaanleg

Wat betreft tuinaanleg zijn wij ervaren in het aanleggen van bestrating, het plaatsen van schuttingen en vlonders en het inrichten van borders met beplanting. In het maken van een tuinontwerp, zijn er verschillende mogelijkheden. We werken zowel in particuliere tuinen als in zakelijke tuinen en bieden diensten aan als:

  • Tuinaanleg met bestrating als klinkers, keramische tegels betontegels en dergelijke;
  • Het plaatsen van houten constructies, waaronder pergola's, veranda's, overkappingen, schuttingen, vlonders en schuurtjes;
  • Het voorzien van elektra in de tuin , zoals stopcontacten bij zitplekken en licht/lampen/spots met een 230 volt- of 12 volt-systeem;
  • Het gebruik van afwatering als borders niet genoeg capaciteit bieden. Denk hierbij aan:
    • Een lijngoot (al dan niet aangesloten op het riool)
    • Een putje onder de buitenkraan
    • Hemelwaterafvoering (aansluiten op een bestaand(e) riool/afvoer)

Contacteer ons voor tuinwerkzaamheden

Wij horen graag wat uw wensen zijn voor de tuinaanleg. Neem via onze contactgegevens contact met ons op, zodat we een mooi tuinontwerp voor u kunnen maken. Na onze werkzaamheden geniet u van een tuin die voldoet aan al uw wensen en verwachtingen.