Het belang van goed tuinonderhoud

Goed tuinonderhoud is van belang om het hele jaar door van uw tuin te kunnen genieten. Wij voeren dit onderhoud graag voor u uit, zodat u hier geen omkijken naar heeft. Met genoegen adviseren u wij over mogelijkheden voor uw buitenruimte, maar wij willen ook graag weten wat uw wensen zijn. Op die manier kunnen wij onze tuinwerkzaamheden zo goed mogelijk uitvoeren en heeft u het meeste plezier van uw tuin!

beplanting, aanleg, onderhoud, tuinonderhoud, tuin, JJdZ
Terras opnieuw gelegd, schoongespoten en nieuwe beplanting geplant.
DSC01136

Verschillende mogelijkheden van tuinonderhoud

Wij helpen u graag bij het tuinonderhoud. Hierbij heeft u de keuze uit diverse manieren waarop wij dit kunnen doen.

Periodiek tuinonderhoud

Hierbij voeren we het tuinonderhoud uit volgens een jaarcontract. In dit contract spreken we af hoevaak Hoveniers- en Timmerbedrijf J.J. den Zeehond bij u langskomt. Dit kan bijvoorbeeld eens per maand, per twee maanden of per kwartaal zijn.

Voorjaars- en najaarsbeurt

Op twee gekozen momenten in het jaar komen wij langs voor het onderhoud voor uw tuin, bijvoorbeeld in het voor- en najaar.

Op afroep

Zodra u het onderhoud nodig vindt, neemt u contact met ons op. We plannen dan een afspraak in om langs te komen.

Voorbeelden van tuinonderhoud

Ons tuinonderhoud verrichten wij zonder het gebruik van bestrijdingsmiddelen. Dit doen wij om de natuurlijke balans in uw tuin te waarborgen. Daarbij werkt onze apparatuur op een accu, zodat er geen uitstoot is en er een stuk minder geluidsoverlast ontstaat. Een paar voorbeelden van onderhoudswerkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren, zijn:

  • Snoeien van beplanting
  • Ongewenste beplanting wieden
  • Groene aanslag verwijderen
  • Bladvrij maken van dakgoten
  • Onderhouden en verzorging van gazons
  • Scheren van heggen
DSC01926
DSC01926

Kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen

Heeft u interesse in ons tuinonderhoud voor uw (zakelijke) tuin? Neem dan contact met ons op. Wij werken hoofdzakelijk in het Westland en Den Haag (Zuid-Holland), maar zijn zeker bereid om een stukje te rijden voor uw project.